BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 26, 2011

b u d a k m e n g g a t a l

ahaha , sumpahh , aku benci kau pempuan ! soSial , aku tak taw la ape masalah ko neh , tolong jangan ganggu aku ngn ayie ! aku tak suke ade owg dok jage tepi kain aku padahal kain ko tu ag buruk dan dah pon koyak rabak ! dah ade pakwe tp sebok hal orang pe cite ? ce cite kt aku , bleh la aku bg penampo free kat muke kaw ! :) nak sangat ayie ? FTF ngan aku , ade brann ? aku okey jew , ko sentoh aku dulu , bwu aku sentoh kaw dulu , eyhh , panaspanas ! muhammad azreen bin fahkriy <3 nurhanani binti mohamad radzi . no one can stop me to love u (pehh , english cam taik jeh :) ) pliz , jangan ganggu kami , aku dah bnyk besaba sb ko pempuan , sematemate sb ade pempuan cm ko kt muke bumi nie , aissh ! saba nani saba nani :) aku redhaa :)

0 comments: