BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 4, 2011

budak b*b*

hye ! long time no see ! huhu ! dah bersawang agaknye blog aku neh ! ok ok .. balek kepde topik aku ari neyh ! ade sowang minah nehh .. xpuas ati ckp la ..nak sgt num aku kan ? kaw ade ? xde? aku ade num kaw .. rase nak jual pun ade jugak *oppss sori , aku orang baek , bukan mcm kau la SETAN ! ko nie mg da upe owang tak malu . die hak aku . aku punye . bukan kaw punye ! sebok melebih ! kalo aku dpt jumpe ko arn , aku koyak2 kan muke ko neh . bukan lah aku nie kempunan sgt nak tengk muke ko kt depan mate aku . aku xggu kaw pun kan . tibe2 jeh . nak taw pew die buat ??

first :: die print gamba aku
second :: die koyakkan gamba aku
third :: die print gamba ayie
keempat :: pecah kepale ko aku hentak !
*sori guys , kemarahan aku dah naek*

kalo ko suke sgt kt ayie tu , ok fine , ckp je kt aku , aku phm owg mcm ko nie ape . tapi nt aku bagi FUCK je kt kaw . jangan risaw , aku takkan apeape kn ko pempuan . aku tak sentuh kaw , aku cume FUCK kaw je . stakat gamba ko yang TAK PAKAI BAJU DLM FB bek tak payah aku ckp .pastu tetibe je anta gamba ko yang kurang sopan tu kt ayie . mg sakai tahap gaban pun ade ko neh . nape ramai sgt owg minat kt ayie? ika , irdina , yana , ngan minah b*b* nie (fifi). sebok nak mizkol2 nk mcj ngn ayie pesai? ade aku ggu idop kowg ke? setaw aku , ko anak sape pun aku tak kenl .kalo nak ayie nie , langkah mayat aku dulu . tu je aku nak ckp . aku tak suke ade owg rampas hak aku . hak aku ke hak kowang ? aku thu dlm empat4 pempuan nie ex ayie . kowg curang kowg punye hal . aku ngn ayie dok jaoh , tapi kt dalam hati nie tak penah lagsung nak curang . aku bukan mcm kowg .  ingt la siket , jangan bagi aku naek hantu sb ade pempuan cm kowg .aku yang rampas ayie dri kowg ke ? ha? die yang mintak kapel ngn aku , bukan aku yang mintak .pempuan cam kowg neh nak berseronok ngn laki je .ok ok . aku besaba je lah . aku serah pade takdir .  :(

0 comments: