BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 22, 2011

4 DISEMBER 2010

HELLO guyss :D .. dah lame agaknye nani tak bukaak blog neh .. besawang dah agaknye , dah bace dah kan tarikh kat atas tu ? nani suke sangat tarikh tu , sb tarikh tu la nani n ayie bercinte , kami bukan couple but bercinte . sweet sangat bile nani ingat cam ne mulemule nani ngn ayie kenal . kalo tax tego , maknenye sampai skunk la nani tak kenal die . hak3 . ayie nie memang pandai amek ati nani . 2 yang cuke 2 . ade je ayat die . sweet sangat . nani taw budaa budaa kat lua sane ag hepi ngan pakwe/awek dyeowg . nani harap kowang yg bercinte 2 kekal la ye :) tapi yang nani tak suke nye bile dia marahmarah , die marah memang powerr lah . kalo korang kapel ngn die mg cepat je putus . sb ayie nie marah tak bertempat (marah ade sebab) . nani saba je bile kene marah ngan die :) nani terime die seadanya . bukan sebab rupe die . die kate nani manje ? haha . tak langsung . nani harap sangat hubungan kami sampai bilebile . nani sayang die sangatsangat ! sapesape yang ganggu die , siapp laa . ayie nani punye . tapi ape nani buleyy buat kalo die tak jujur ngan nani . ok ok nani caye ayie jujur dan ikhlas ngan nani . tapi kalo die saje nak main kan nani tak tahu la ape akan jadi kat nani sb nani terlalu sayang + cinte kat ayie . sehari kalo tak mcj mg tak sahh . nani jadi resah gelisah . tapi nani banyak dahh ganggu die :( maaf kan nani . nani bukan tak nak bagi ayie luangkan mase ngan kawankawan tapi nani tak leh kalo tak de ayie . mesti nak je 24 jam . nani tahu die mesti rimas . tapi nani janji pasnie nani takk kan ganggu die nak lepakk ag . nani akan ingat tarikkh tu sampai bilebile :) sayangg , iloveyousomuchieee:)


aww aww ! sayang budak nie sangatsangat ! :D










aww awww ! nani sukee gamba nie :) 








rambut macam gokuu laaa ! ilysm ayie




0 comments: