BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 22, 2011

4 DISEMBER 2010

HELLO guyss :D .. dah lame agaknye nani tak bukaak blog neh .. besawang dah agaknye , dah bace dah kan tarikh kat atas tu ? nani suke sangat tarikh tu , sb tarikh tu la nani n ayie bercinte , kami bukan couple but bercinte . sweet sangat bile nani ingat cam ne mulemule nani ngn ayie kenal . kalo tax tego , maknenye sampai skunk la nani tak kenal die . hak3 . ayie nie memang pandai amek ati nani . 2 yang cuke 2 . ade je ayat die . sweet sangat . nani taw budaa budaa kat lua sane ag hepi ngan pakwe/awek dyeowg . nani harap kowang yg bercinte 2 kekal la ye :) tapi yang nani tak suke nye bile dia marahmarah , die marah memang powerr lah . kalo korang kapel ngn die mg cepat je putus . sb ayie nie marah tak bertempat (marah ade sebab) . nani saba je bile kene marah ngan die :) nani terime die seadanya . bukan sebab rupe die . die kate nani manje ? haha . tak langsung . nani harap sangat hubungan kami sampai bilebile . nani sayang die sangatsangat ! sapesape yang ganggu die , siapp laa . ayie nani punye . tapi ape nani buleyy buat kalo die tak jujur ngan nani . ok ok nani caye ayie jujur dan ikhlas ngan nani . tapi kalo die saje nak main kan nani tak tahu la ape akan jadi kat nani sb nani terlalu sayang + cinte kat ayie . sehari kalo tak mcj mg tak sahh . nani jadi resah gelisah . tapi nani banyak dahh ganggu die :( maaf kan nani . nani bukan tak nak bagi ayie luangkan mase ngan kawankawan tapi nani tak leh kalo tak de ayie . mesti nak je 24 jam . nani tahu die mesti rimas . tapi nani janji pasnie nani takk kan ganggu die nak lepakk ag . nani akan ingat tarikkh tu sampai bilebile :) sayangg , iloveyousomuchieee:)


aww aww ! sayang budak nie sangatsangat ! :D










aww awww ! nani sukee gamba nie :) 








rambut macam gokuu laaa ! ilysm ayie




Saturday, March 26, 2011

b u d a k m e n g g a t a l

ahaha , sumpahh , aku benci kau pempuan ! soSial , aku tak taw la ape masalah ko neh , tolong jangan ganggu aku ngn ayie ! aku tak suke ade owg dok jage tepi kain aku padahal kain ko tu ag buruk dan dah pon koyak rabak ! dah ade pakwe tp sebok hal orang pe cite ? ce cite kt aku , bleh la aku bg penampo free kat muke kaw ! :) nak sangat ayie ? FTF ngan aku , ade brann ? aku okey jew , ko sentoh aku dulu , bwu aku sentoh kaw dulu , eyhh , panaspanas ! muhammad azreen bin fahkriy <3 nurhanani binti mohamad radzi . no one can stop me to love u (pehh , english cam taik jeh :) ) pliz , jangan ganggu kami , aku dah bnyk besaba sb ko pempuan , sematemate sb ade pempuan cm ko kt muke bumi nie , aissh ! saba nani saba nani :) aku redhaa :)

Friday, March 4, 2011

budak b*b*

hye ! long time no see ! huhu ! dah bersawang agaknye blog aku neh ! ok ok .. balek kepde topik aku ari neyh ! ade sowang minah nehh .. xpuas ati ckp la ..nak sgt num aku kan ? kaw ade ? xde? aku ade num kaw .. rase nak jual pun ade jugak *oppss sori , aku orang baek , bukan mcm kau la SETAN ! ko nie mg da upe owang tak malu . die hak aku . aku punye . bukan kaw punye ! sebok melebih ! kalo aku dpt jumpe ko arn , aku koyak2 kan muke ko neh . bukan lah aku nie kempunan sgt nak tengk muke ko kt depan mate aku . aku xggu kaw pun kan . tibe2 jeh . nak taw pew die buat ??

first :: die print gamba aku
second :: die koyakkan gamba aku
third :: die print gamba ayie
keempat :: pecah kepale ko aku hentak !
*sori guys , kemarahan aku dah naek*

kalo ko suke sgt kt ayie tu , ok fine , ckp je kt aku , aku phm owg mcm ko nie ape . tapi nt aku bagi FUCK je kt kaw . jangan risaw , aku takkan apeape kn ko pempuan . aku tak sentuh kaw , aku cume FUCK kaw je . stakat gamba ko yang TAK PAKAI BAJU DLM FB bek tak payah aku ckp .pastu tetibe je anta gamba ko yang kurang sopan tu kt ayie . mg sakai tahap gaban pun ade ko neh . nape ramai sgt owg minat kt ayie? ika , irdina , yana , ngan minah b*b* nie (fifi). sebok nak mizkol2 nk mcj ngn ayie pesai? ade aku ggu idop kowg ke? setaw aku , ko anak sape pun aku tak kenl .kalo nak ayie nie , langkah mayat aku dulu . tu je aku nak ckp . aku tak suke ade owg rampas hak aku . hak aku ke hak kowang ? aku thu dlm empat4 pempuan nie ex ayie . kowg curang kowg punye hal . aku ngn ayie dok jaoh , tapi kt dalam hati nie tak penah lagsung nak curang . aku bukan mcm kowg .  ingt la siket , jangan bagi aku naek hantu sb ade pempuan cm kowg .aku yang rampas ayie dri kowg ke ? ha? die yang mintak kapel ngn aku , bukan aku yang mintak .pempuan cam kowg neh nak berseronok ngn laki je .ok ok . aku besaba je lah . aku serah pade takdir .  :(