BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 22, 2011

4 DISEMBER 2010

HELLO guyss :D .. dah lame agaknye nani tak bukaak blog neh .. besawang dah agaknye , dah bace dah kan tarikh kat atas tu ? nani suke sangat tarikh tu , sb tarikh tu la nani n ayie bercinte , kami bukan couple but bercinte . sweet sangat bile nani ingat cam ne mulemule nani ngn ayie kenal . kalo tax tego , maknenye sampai skunk la nani tak kenal die . hak3 . ayie nie memang pandai amek ati nani . 2 yang cuke 2 . ade je ayat die . sweet sangat . nani taw budaa budaa kat lua sane ag hepi ngan pakwe/awek dyeowg . nani harap kowang yg bercinte 2 kekal la ye :) tapi yang nani tak suke nye bile dia marahmarah , die marah memang powerr lah . kalo korang kapel ngn die mg cepat je putus . sb ayie nie marah tak bertempat (marah ade sebab) . nani saba je bile kene marah ngan die :) nani terime die seadanya . bukan sebab rupe die . die kate nani manje ? haha . tak langsung . nani harap sangat hubungan kami sampai bilebile . nani sayang die sangatsangat ! sapesape yang ganggu die , siapp laa . ayie nani punye . tapi ape nani buleyy buat kalo die tak jujur ngan nani . ok ok nani caye ayie jujur dan ikhlas ngan nani . tapi kalo die saje nak main kan nani tak tahu la ape akan jadi kat nani sb nani terlalu sayang + cinte kat ayie . sehari kalo tak mcj mg tak sahh . nani jadi resah gelisah . tapi nani banyak dahh ganggu die :( maaf kan nani . nani bukan tak nak bagi ayie luangkan mase ngan kawankawan tapi nani tak leh kalo tak de ayie . mesti nak je 24 jam . nani tahu die mesti rimas . tapi nani janji pasnie nani takk kan ganggu die nak lepakk ag . nani akan ingat tarikkh tu sampai bilebile :) sayangg , iloveyousomuchieee:)


aww aww ! sayang budak nie sangatsangat ! :D










aww awww ! nani sukee gamba nie :) 








rambut macam gokuu laaa ! ilysm ayie




Saturday, March 26, 2011

b u d a k m e n g g a t a l

ahaha , sumpahh , aku benci kau pempuan ! soSial , aku tak taw la ape masalah ko neh , tolong jangan ganggu aku ngn ayie ! aku tak suke ade owg dok jage tepi kain aku padahal kain ko tu ag buruk dan dah pon koyak rabak ! dah ade pakwe tp sebok hal orang pe cite ? ce cite kt aku , bleh la aku bg penampo free kat muke kaw ! :) nak sangat ayie ? FTF ngan aku , ade brann ? aku okey jew , ko sentoh aku dulu , bwu aku sentoh kaw dulu , eyhh , panaspanas ! muhammad azreen bin fahkriy <3 nurhanani binti mohamad radzi . no one can stop me to love u (pehh , english cam taik jeh :) ) pliz , jangan ganggu kami , aku dah bnyk besaba sb ko pempuan , sematemate sb ade pempuan cm ko kt muke bumi nie , aissh ! saba nani saba nani :) aku redhaa :)

Friday, March 4, 2011

budak b*b*

hye ! long time no see ! huhu ! dah bersawang agaknye blog aku neh ! ok ok .. balek kepde topik aku ari neyh ! ade sowang minah nehh .. xpuas ati ckp la ..nak sgt num aku kan ? kaw ade ? xde? aku ade num kaw .. rase nak jual pun ade jugak *oppss sori , aku orang baek , bukan mcm kau la SETAN ! ko nie mg da upe owang tak malu . die hak aku . aku punye . bukan kaw punye ! sebok melebih ! kalo aku dpt jumpe ko arn , aku koyak2 kan muke ko neh . bukan lah aku nie kempunan sgt nak tengk muke ko kt depan mate aku . aku xggu kaw pun kan . tibe2 jeh . nak taw pew die buat ??

first :: die print gamba aku
second :: die koyakkan gamba aku
third :: die print gamba ayie
keempat :: pecah kepale ko aku hentak !
*sori guys , kemarahan aku dah naek*

kalo ko suke sgt kt ayie tu , ok fine , ckp je kt aku , aku phm owg mcm ko nie ape . tapi nt aku bagi FUCK je kt kaw . jangan risaw , aku takkan apeape kn ko pempuan . aku tak sentuh kaw , aku cume FUCK kaw je . stakat gamba ko yang TAK PAKAI BAJU DLM FB bek tak payah aku ckp .pastu tetibe je anta gamba ko yang kurang sopan tu kt ayie . mg sakai tahap gaban pun ade ko neh . nape ramai sgt owg minat kt ayie? ika , irdina , yana , ngan minah b*b* nie (fifi). sebok nak mizkol2 nk mcj ngn ayie pesai? ade aku ggu idop kowg ke? setaw aku , ko anak sape pun aku tak kenl .kalo nak ayie nie , langkah mayat aku dulu . tu je aku nak ckp . aku tak suke ade owg rampas hak aku . hak aku ke hak kowang ? aku thu dlm empat4 pempuan nie ex ayie . kowg curang kowg punye hal . aku ngn ayie dok jaoh , tapi kt dalam hati nie tak penah lagsung nak curang . aku bukan mcm kowg .  ingt la siket , jangan bagi aku naek hantu sb ade pempuan cm kowg .aku yang rampas ayie dri kowg ke ? ha? die yang mintak kapel ngn aku , bukan aku yang mintak .pempuan cam kowg neh nak berseronok ngn laki je .ok ok . aku besaba je lah . aku serah pade takdir .  :(

Sunday, December 19, 2010

SEPUPU KU:)

hello , hye , assalam .(bajet cm adew owg nk bce jew blog aq neh , haha) ..haritu bukk fb, tibetibe jew die chat ngn aq .... tibetibe die terigt kan smthk about aq ... haha .. memg lawak habes , bg aq je laa .. sb mase tu time kechikechik dlu ...

faiz > noni ?? igt ag x??

nani > noni ?? cm ne taw neh (tataw pun tu faez kambeng)

faiz > dok umh wandak duludulu .. kat bukit koman .. takkan lupe kott ..

nani > igt boboy ag kew ??

faiz > mest la , kwn bek nie ..

nani >ouhh yea , igt igt .. (die ke spupu aq yg slame neh aq cari )

faiz > kat skola bukn nak tego faiz pun .. SOMBONG ..

nani > lahh .. x igt muke laa , sori

faiz > haritu sembg ngn boboy kt ats moto , noni kt blakang . x senym pun ..

nani > mane la noni taw tu faiz ..

nani > kite nie spupu ke ?

faiz > ntah laa .. noni de kene mengena x dengn wandak ?
nani > ntah laa , xtauw . nape x tye boboy jew .. rasenye ade kot ..

faiz > kalo ade , mksd nye kite neh spupu laa ..

sampai situ je kodd aq igt pew aq chat ngn die ..

ruperupe nye spupu yg aq crik slame nehh adew jew kt depn mate ...haha .. aq x igt muke faiz kehikechik dlu cm new .. memg aq lupe .. da la same skola plak tuh .. cm new la aq bleh x perasn .. igt ke fom 4 sme ngn abg aq ..upenye x ..dah lame ta jumpe ?? setahun tu ade kt depn mate ! akhirnye spupu ku itu ialah owg yg cri psl gn aq ..( cari psl? agakagak nye la , cri psl kott ) 

tenet sewel , sush nk letak gmba faiz kt blog nehh ..

Thursday, December 16, 2010

assalam .. smlm punye smlm ngn smlm (paam ta ? , paampaam kan je la eak ) merupe kan ari yg plg sedih buat aq .. jantung aq mcm dah nk terkelua denga ape yg die ckp .. aq ta penh tipu die .. tp nape die ta caye gk ? .. taq kan nk tggu smpai aq sujud kt kaki die ? ..ahh .. x smpai satu jam iteowg da bebaek semule ..hohoho ..tu yg aq suke sgt .. plizz , jgn tgl kan aq .. aq sedih kalo xde ko dlm idop aq ..aq nk ngn ko je ..xnk ngn owg len ..sume kenangn aq xkn lupe kan .. ko mrh aq pun aq ta lupe .. haha .. ko suroh lupekan , aq x lupekan pun .. sb aq memg xleh lupe .. ade x ubt untk lupe kan somethk ? , kalo ade nk gk aq uat sbagai 'ubat' untk lupe kan segalegalenye ..sush nk pujok die neh .. apehal pompuan lak kene pujok laki .? haha .. ta kesh laa , asl kan aq epi ngn die .. dh byk kali ko wat aq sedih ... yg plg dahsyat skali da 4 kali ko wat aq sedih .. naseb bek aq ta kelar tgn aq ngn pisau taw ark .. gile pe .. mklm lah , die tu 'desiree' aq .. haha .. mepek jew kan aq neh .. tp 1 jew yg aq nk ko taw , aq ta penh tipu ko .. tp dah ko sendri xcaye kn aq , ape aq leh wat kan .. ckp seribu kali die x kn caye nye .. aq majok bwu lak bg kate2 'manis' die urh .. haha .. btw , aq syg sgt2 kt koe ..

Tuesday, December 14, 2010

KAWAN SAIA :)

hello ! aquw ade kwn name NABILA DIYANA  .. die neh otak agk gile2 .. suke kwn ngn die ,, sb die suke blanje owg ..hahaha .. xde la , die baek ..otak pun 2kali5 ngn aq .. rapt pon mase djh 6 .. terigt mase kt kem 1 malaysia .. hehehe .. bez gile time tu .. kite shafel2 berok je .. haha .. xjd wat shafel .. huhuhuhu ..tp skunk die skola kt sains .. sush nk hangout samesame ..sume membe bek aq skola jaoh .. nk jumpe pun sush ..  time kasih gk kt NABILA DIYANA   sb tolong edit arn blog aq .. shanteqq sgt2 ! sukesuke ! tenkiutenkiu .. hehehe .. blog kaw pun cantek gk aq tengk ari tuh .. ok ! ayew nk smyg ! assalam .. ;)

NABILA DIYANA :)


 

Saturday, December 11, 2010

TOLONGTOLONG

hey .. bleh xdew sesape tolong aq ! buwat blog aq neh len siket .. sakai laa blog nehh .. hahaha .. aq ta paam lagsg blog neh . huh ! cetek ilmu !! hohoho